Доставка на техническа сол

Какво представлява техническата сол за обезледяване?

Техническата кристална морска сол е специфичен продукт, използван както у нас, така и по света. Той е предназначен за улесняване на зимната поддръжка на пътищата и осигуряване безопасността на водачите при шофиране в зимни условия. Една от основните дейности на „ФОРУМ ТРАНС“ е доставка на техническа сол.

Солта за обработка на пътища стопява бързо леда. Освен това тя предотвратява повторното заледяване в следствие на комбинацията от обилни валежи и ниски температури. Техническата сол се отличава с висока чистота, което допринася за икономичността и ефективността й.

Правилно смесена с инертни материали или разтвор, качествената техническа сол спестява време и пари на пътноподдържащите фирми. Освен това тя е екологичен продукт, който не се отразява неблагоприятно на околната среда, дори при интензивна употреба.

Какво предлагаме?

Отговорът е – топ качество за безопасността по българските пътища!

“ФОРУМ ТРАНС” ООД е вносител и доставчик на висококачествена техническа сол за обезледяване на пътища от Египет. Африканската държава неслучайно е популярна като един от най-големите производители на сол в света. Нейната продукция се отличава с високо качество и отлични показатели.

Солта за обезледяване отговаря на всички европейски изисквания и международни стандарти. Тя не е токсична за хора или животни и не представлява опасност за техния живот и здраве. Нашата техническа сол не вреди на природата.

Предлагаме на нашите клиенти доставка на техническа сол директно до склад на изгодни цени и при кратки срокове.

Други приложения

– Техническата сол за обезледяване на пътищата има и други приложения, от които могат да се възползват не само пътноподдържащите фирми.
– Дезинфекция
– Пречистване чрез електролиза на басейни, отпадни води, питейна вода и други.
– Омекотяване на вода
– При поддръжка на битови котли, топлостанции и други съоръжения.
– Пречиствателни станции
– Регенериране на йонни топлообменници в пречиствателни станции.

Защо да изберете нас?

Екипът на „ФОРУМ ТРАНС“ вярва, че всеки клиент заслужава индивидуален подход, съответстващ на специфичната му дейност. Смятаме, обаче, че нашите основни предимства са универсални:

Изгодни цени
Изгодни цени

Ще Ви спестим пари, като минимизираме разходите Ви за транспорт посредством комбиниране на превози и комплексни услуги.

Доставки в цялата страна
Доставки в цялата страна

Извършваме товарен превоз от и до всяка точка на страната, както и до определени точки в Румъния и Гърция.

Нашата централа
Нашата централа

Централата на фирмата се намира в Бургас - град с добре развита инфраструктура и бързи транспортни връзки, пристанище, летище.

Често задавани въпроси

Можем ли да превозваме големи товари?

Да, можем. Имаме капацитета да обаслужим превоз на насипен товар включително в обем от 10-15-20 тона.

Не. Нашият товарен автомобил ще дойде на място, за да натовари продукцията, след което ще я закара до крайната точка, определена от вас.

Да, можете. Ние се ангажираме да закараме Вашия товар до Вашия клиент или пристанище за износ. Ако имате повече от един такъв, ние ще подберем най-подходящия маршрут за разтоварване.

„ФОРУМ ТРАНС“ разполага с количества на склад, което гарантира бърза доставка и кратки срокове за изпълнение на поръчка. За конкретно офертно предложение, свържете се с нас чрез формата за контакт.