Търговия със зърно

Търговия със зърно

„ФОРУМ ТРАНС“ ООД осъществява търговия със зърно на територията на цялата страна. Нашият екип работи с производители не само от Бургаски регион, но и от цялата страна. Партньорите ни получават отлични условия. В това число влизат добри изкупни цени, директно извозване със собствен транспорт на фирмата и реализиране на вътрешния и международния пазар.

Бургаската компания търгува с пшеница, царевица, ечемик и други традиционни за България зърнени култури. Офертните ни предложения се калкулират на база цена на зарното у нас и в международен план. Производителите, с които работим, получават оферта в зависимост от текущия пазар и особеностите на съответната продукция. Същото важи и за крайните клиенти, с които „ФОРУМ ТРАНС“ търгува.

“ФОРУМ ТРАНС” ООД разполага със собствен автопарк от тежкотоварни камиони. Нашата обширна складова база е стратегически разположена в град Бургас. Добрата инфраструктура, както и на дългогодишния ни опит в активната търговия със зърно, гарантират на производителите възможно най-добрите условия за реализация на продукцията им.

Собствен транспорт

“ФОРУМ ТРАНС” ООД разполага със собствен автопарк, включващ 80 тежкотоварни автомобила от висок клас. Те се поддържат активно и се обслужват регулярно. Това ни позволява да разполагаме с максимум превозни средства в движение, за да обслужваме навреме всеки от нашите договори.

Професионалните шофьори зад волана на автомобилите на „ФОРУМ ТРАНС“ имат в актива си дългогодишен опит. Те познават отлично републиканската мрежа и могат да планират добре маршрутите си. Това ни позволява да оптимизираме транспортните разходи и времето за обслужване на всяко споразумение по търговия със зърно. Кратките срокове пък са гаранция за запазване качеството на продукцията.

Защо да изберете нас?

Екипът на „ФОРУМ ТРАНС“ вярва, че всеки клиент заслужава индивидуален подход, съответстващ на специфичната му дейност. Смятаме, обаче, че нашите основни предимства са универсални:Винаги добри цени
Винаги добри цени

ФОРУМ ТРАНС гарантира винаги добри цени за изкупуване и търговия със зърно.

Търговия в цялата страна
Търговия в цялата страна

Извършваме превоз от и до всяка точка на България, както и до определени точки в Румъния и Гърция.

Складова база
Складова база

Централата ни се намира в Бургас - град с добре развита инфраструктура и бързи транспортни връзки.

Често задавани въпроси

Можем ли да превозваме големи товари?

Да, можем. Имаме капацитета да обаслужим превоз на насипен товар включително в обем от 10-15-20 тона.

Не. Нашият товарен автомобил ще дойде на място, за да натовари продукцията, след което ще я закара до крайната точка.

Да. „ФОРУМ ТРАНС“ предлага и услуги по транспорт на зърно и земеделска продукция, както и транспорт на инертни материали и доставка на техническа сол.

„ФОРУМ ТРАНС“ калкулира цени на базата на националните и международните пазари. Направете запитване за конкретна оферта.