Транспорт на инертни материали

Транспорт на инертни материали

Една от дейностите на “ФОРУМ ТРАНС” ООД е транспорт на инертни материали. В това число влизат въглища, трошен камък, пясък от различни фракции, глина и други продукти, използвани в строителството.

Услугата по превоз и доставка на инертни материали се осъществява от начална до крайна точка. Това включва товарене и разтоварване на насипната продукция. Гарантираме най-кратки срокове и на най-добри цени!

Извършваме доставка на насипни товари включително до труднодостъпни места и строителни обекти в Бургаски регион и цялата страна.

Качество

Автопаркът на “ФОРУМ ТРАНС” ООД се състои от 80 тежкотоварни автомобила. Всички те са модерни, икономични и редовно обслужвани. Целта е да Ви гарантираме надежден транспорт на инертни материали, без излишни забавяния.

Автомобилите ни се управляват от професионални шофьори. Те отлично познават всички възможни маршрути от републиканската пътна мрежа, за да оптимизират времето за доставка. Нашите шофьори следят за трафика, пропускливостта на пътищата и метеорологичните условия. Екипът ни координира транспортните услуги с внимание към тези елементи от логистиката. В резултат успяваме да осигурим на своите клиенти бърза и навременна доставка.

“ФОРУМ ТРАНС” ООД разполага с товарен капацитет да обслужи цялостно пратки, с включено товаро-разтоварване, от цели кораби – от/до пристанище и краен клиент.

Защо да изберете нас?

Екипът на „ФОРУМ ТРАНС“ вярва, че всеки клиент заслужава индивидуален подход, съответстващ на специфичната му дейност. Смятаме, обаче, че нашите основни предимства са универсални:

Изгодни цени
Изгодни цени

Ще Ви спестим пари, като минимизираме разходите Ви за транспорт посредством комбиниране на превози и комплексни услуги.

В цялата страна
В цялата страна

Извършваме професионален транспорт на инертни материали от и до всяка точка на страната и до определени точки в Румъния и Гърция.

Нашата централа
Нашата централа

Централата ни се намира в Бургас - град с добре развита инфраструктура и бързи транспортни връзки.

Често задавани въпроси

Можем ли да превозваме големи товари?

Да, можем. Имаме капацитета да обаслужим превоз на насипен товар включително в обем от 10-15-20 тона.

Не. Нашият товарен автомобил ще дойде на място, за да натовари продукцията, след което ще я закара до крайната точка, определена от вас.

Да, можете. Ние се ангажираме да закараме Вашия товар до Вашия клиент или пристанище за износ. Ако имате повече от един такъв, ние ще подберем най-подходящия маршрут за разтоварване.

За да се възползвате от нашите услуги е необходимо да се свържете с нас, като уточните избраната дата, вида товар, обема на товара мястото за товарене и разтоварване.