Транспорт на зърно

Транспорт на зърно

„ФОРУМ ТРАНС“ ООД осъществява професионални транспортни услуги, в помощ на селскостопанския производител. Извършваме транспорт на зърно и семена. Предимството, от което се възползват нашите партньори, е че товарим продукцията директно от централата на производителя. След това извозваме насипния товар до крайния клиент – преработвател, пристанище и др.

За нас е важно да Ви осигурим сигурен и надежден транспорт. Освен това се стремим да комбинираме с кратки срокове и добри цени, в услуга на българските производители. Качеството на нашите услуги не зависи нито от метеорологичните условия, нито от календара. Камионите, с които работим, са нови, модерни и с голям капацитет, така че да Ви гарантираме цялостно логистично решение.

Оптимизираме Вашите разходи като комбинираме транспортни услуги, така че нашите тежкотоварни автомобили да не правят празни курсове. Залагаме на изгодни дългосрочни партньорства. По този начин Вие можете да се фокусирате върху важните за Вашия бизнес неща.

Качество

Автопаркът на “ФОРУМ ТРАНС” ООД се състои от 80 модерни тежкотоварни автомобила. Стремим се да осъществяваме регулярна поддръжка на всички автомобили за транспорт на зърно. Това ни позволява да Ви гарантираме, че Вашата селскостопанска продукция ще пристигне навреме до крайния клиент или до съответното пристанище за износ. Освен това осигурява непрекъснатост на дейността ни.

Освен че автомобилите ни са изцяло обслужени и надеждни, те се управляват от професионални шофьори с богат опит в транспортните услуги. Те познават отлично всички маршрути и особености на републиканската пътна мрежа. Благодарение на дългогодишният си опит, те умело оптимизират времето за доставка на Вашата продукция. Като резултат тя запазва най-добрите си качества и съответно – стойността си.

Защо да изберете нас?

Екипът на „ФОРУМ ТРАНС“ вярва, че всеки клиент заслужава индивидуален подход, съответстващ на специфичната му дейност. Вниманието към персоналните нужди на клиента е част от движещата сила на нашия успех през годините. Смятаме, обаче, че нашите основни предимства са универсални:

Изгодни цени
Изгодни цени

Стремежът ни е да предлагаме превоз на насипни товари на най-добрите цени, за да намалим разходите Ви.

Доставки в цялата страна
Доставки в цялата страна

Извършваме товарен превоз от и до всяка точка на страната, както и до определени точки в Румъния и Гърция.

Нашата централа
Нашата централа

Централата на фирмата се намира в Бургас - град с добре развита инфраструктура и бързи транспортни връзки, пристанище, летище.

Често задавани въпроси


Можем ли да превозваме големи товари?

Да, можем. Имаме капацитета да обаслужим превоз на насипен товар включително в обем от 10-15-20 тона.

Не. Нашият товарен автомобил ще дойде на място, за да натовари продукцията, след което ще я закара до крайната точка, определена от вас.

Да, можете. Ние се ангажираме да закараме Вашия товар до Вашия клиент или пристанище за износ. Ако имате повече от един такъв, ние ще подберем най-подходящия маршрут за разтоварване.

За да се възползвате от нашите услуги е необходимо да се свържете с нас, като уточните избраната дата, вида товар, обема на товара мястото за товарене и разтоварване.

Да. „ФОРУМ ТРАНС“ осъществява търговия със зърно и земеделска продукция. Направете запитване за персонализирана оферта.